NIEUWS


De hoogste waardering in gemeente én provincie voor salon van Brahim en Esmee.

Hairplace wéér Leukste Kapsalon

IJMUIDEN – Hairplace IJmuiden is voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Leukste Kapsalon van de Provincie Noord-Holland en voor de víerde keer als Leukste Kapsalon in Velsen. Maar liefst 174 klanten gaven de salon van Brahim en Esmee gemiddeld een prachtige 9.96. Maandagavond 26 juni 2017 werden in de uitverkochte Studio's Aalsmeer tijdens de Brooklyn Nights Award Show de winnaars van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon bekend gemaakt. Hairplace ging met die eer in Velsen én Noord-Holland strijken. In de provincie lieten ze salons in Diemen en Amsterdam achter zich.

“Wij zijn continu bezig om nieuwe technieken te leren op het gebied van knippen en kleuren”, licht Brahim toe. “We kunnen onze klanten daardoor altijd het beste van het beste bieden.” Esmee: "We verrichten ook geen standaardwerk, elke klant krijgt maatwerk. Ik denk dat die persoonlijke benadering en aandacht ook onze kracht is. Samen met het vakmanschap van iedereen bij Hairplace en de service die we met z'n allen bieden.” Brahim vult aan: ”Ons doel of eigenlijk motto is 'Meer dan uiterlijke verzorging'.” En dan lachend: “En gezien het prachtige cijfer dat onze klanten Hairplace weer gegeven hebben slagen we daar aardig in!”


 

VOLG ONS

 

HAIRPLACE
Willemsplein 12
1975 EX  IJmuiden
T: 0255 538 033
WhatsApp: 06 26 63 66 98
 E: 
info@hairplace.nl

DI/WO/VR. 08.30 - 17.30 uur
DO. 08.30 - 20.00 uur
ZA. 08.30 - 15.00 uur


Door gebruik van deze site stemt u in met ons gebruik van cookies, die we gebruiken om siteverkeer en -prestaties te analyseren en om advertenties, die u op andere sites ontvangt, te verpersoonlijken.  U gaat dan ook akkoord met onze
Algemene Voorwaarden en Privacy Policy