KAPSALON

Sinds de deuren van Dameskapsalon en Herenkapsalon Hairplace IJmuiden in 1997 zijn geopend willen Brahim en Esmee echt iets betekenen voor hun klanten. Niet alleen wordt je op de hoogte gehouden van de laatste 'looks' op het gebied van haar en beauty. Door enthousiasme en professionaliteit staan we klaar om het je volledig naar de zin te maken, niet alleen als sterrenkapper in de showbizzbladen maar ook op de metamorfose- stoel in onze trendy kapperszaak in het hart van oud IJmuiden.

Hairplace is meer dan alleen een kapsalon. Achter deze naam schuilt een enthousiast team van Hairstylisten die streven naar perfectie en kwaliteit. Een team altijd in ontwikkeling, up to date en gericht op de nieuwste trends. Naast het maken van een mooie haarcoupe is Hairplace vooruitstrevend in het verzorgen van professionele make-up en gespecialiseerd in het zetten van haarverlenging.

Er wordt gewerkt met kwalitatief hoogstaande verzorgende producten. De uitgebreide lijnen zijn zo ontworpen dat er voor elk haartype of huidskleur de juiste (haar) cosmetica te vinden is. Het team van Hairplace staat altijd met een grote passie voor je klaar met een passend advies. Het gaat niet alleen om trends, maar ook wat past bij de gevoelsbeleving van het unieke individu.

Je kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken om advies te krijgen over je wensen en de mogelijkheden


 

VOLG ONS

 

HAIRPLACE
Willemsplein 12
1975 EX  IJmuiden
T: 0255 538 033
WhatsApp: 06 26 63 66 98
 E: 
info@hairplace.nl

DI/WO/VR. 08.30 - 17.30 uur
DO. 08.30 - 20.00 uur
ZA. 08.30 - 15.00 uur


Door gebruik van deze site stemt u in met ons gebruik van cookies, die we gebruiken om siteverkeer en -prestaties te analyseren en om advertenties, die u op andere sites ontvangt, te verpersoonlijken.  U gaat dan ook akkoord met onze
Algemene Voorwaarden en Privacy Policy