HOE ONDERHOUD IK GEKLEURD HAAR


Is je haar net gekleurd en wil je hier zo lang mogelijk van genieten, verzorg je haar dan doelgericht. Wij als kapper hebben de juiste producten in huis, zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe look.

Als je een kleurtje in je haar hebt, dien je dat anders te verzorgen dan je 'normale' haar. Door het gebruik van haarverzorgingsproducten voor gekleurd haar – zoals shampoo en conditioner - krijgt je haar zijn natuurlijke glans terug en breng je het weer in balans, daarnaast heb je langer plezier van je zojuist gezette (kostbare) Haarkleur. Voor extra verzorging kun je voor een haarmasker kiezen. Deze verzorgende en ontspannende behandeling zorgt ervoor dat je haar levendiger oogt, waardoor je kleur nog beter tot zijn recht komt.

Wil je weten hoe je jouw haar het beste kunt verzorgen na het kleuren? Vraag dan je Hairstylist naar de mogelijkheden. Hij of zij kan je diverse producten aanraden, zodat je langer plezier hebt van je nieuwe look.


MOOI GEZOND HAAR

Mooi gezond haar valt soepel en heeft een stralende glans. Dat wil je natuurlijk graag zo houden. Hoe voorkom je dat je haar er dof uit gaat zien? Met deze tips lukt dat zeker!

Haar kan door verschillende oorzaken een doffe uitstraling krijgen. Gekleurd haar heeft bijvoorbeeld, direct nadat het gekleurd is, een prachtige glans. Maar in de loop van de tijd loopt de kleur terug en daarmee verdwijnt ook de glans. Je kunt dit proces afremmen door je haar regelmatig met een speciale (kleur-opfrissende) shampoo te wassen. Verwen je haar ná het wassen bovendien met een conditioner, dan hou je het zacht en soepel. Is je kleur té veel afgezwakt dan is het tijd voor een opfrisser. Een kleurspoeling of een nieuwe kleuring brengt uitkomst én zorgt voor nieuwe glans! Vaak permanenten en te warm föhnen zijn eveneens funest voor de glans van je haar. Ook hiervoor geldt: een conditioner na het wassen of een haarkuurbehandeling bij je kapper doet wonderen. Tot slot: ook ongezond eten, weinig beweging, een slechte gezondheid en/of veel stress laten glans verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zorg wat beter voor jezelf, ook je haar vaart daar wel bij… Tip: Gebruik altijd een shampoo en conditioner die past bij je haartype. Hierdoor wordt je haar beter verzorgd én beschermd! Hoe weet je wat 'jouw' shampoo en conditioner zijn? Je kapper vertelt het je graag!
Bron: Kapperssite"Kleurspecialiste Esmee mixt en verwerkt de mooiste haarkleuringen"
 

VOLG ONS

 

HAIRPLACE
Willemsplein 12
1975 EX  IJmuiden
T: 0255 538 033
WhatsApp: 06 26 63 66 98
 E: 
info@hairplace.nl

DI/WO/VR. 08.30 - 17.30 uur
DO. 08.30 - 20.00 uur
ZA. 08.30 - 15.00 uur


Door gebruik van deze site stemt u in met ons gebruik van cookies, die we gebruiken om siteverkeer en -prestaties te analyseren en om advertenties, die u op andere sites ontvangt, te verpersoonlijken.  U gaat dan ook akkoord met onze
Algemene Voorwaarden en Privacy Policy